Nya Toyota RAV4

100% elhybrid. 100% SUV. Inga kompromisser.*

RAV4 har en kraftfull framtoning med sin robusta exteriör och stilrena interiör. En mängd aktiva säkerhetsfunktioner inger förtroende och gör att du alltid kan känna dig trygg, var du än kör.

Vit RAV4 i vintrig miljö

Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas.

Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. RAV4 känner sig hemma på stadens gator, där den höga, aktiva förarpositionen ger utmärkt sikt och kontroll. Karossens kraftfulla linjer döljer en sofistikerad inredning och teknik i världsklass. Kupén är generös och genomtänkt – med kvalitet som känns och enastående komfort för alla passagerare. Och den nya kraftfulla 2,5-liters hybriddrivlinan ger nya RAV4 prestanda som räcker och blir över, var du än kör.

Optimal komfort för alla passagerare.

Den höga förarpositionen och de bekväma främsätena ger en enastående komfort fram, samtidigt som baksätet har gott om plats för axlarna och generöst med utrymme så att dina passagerare kan sträcka på benen.

Trygghet för alla på vägen.

Toyota Safety Sense har blivit ännu bättre med nya smarta funktioner för förarassistans på en helt ny nivå. Samtidigt behåller du alltid full kontroll i alla situationer.

Inga kompromisser

RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Luta dig tillbaka i den rymliga och bekväma kupén och glid ljudlöst och säkert genom stadens gator – med RAV4 lämnar du alla kompromisser bakom dig.

En stark personlighet.
RAV4 utstrålar styrka och drar blickarna till sig med sina eleganta LED-strålkastare, djärva profil och LED-bakljus, som ger bilen en personlig och självsäker attityd.
En interiör utformad för dig.
Stilren, sofistikerad och med gott om plats. RAV4 har en lyxig, genomtänkt kupé som är späckad med smart teknik.
RAV4 – inte som någon annan SUV.
Den innovativa TNGA-plattformen* ger fördelar som låg vikt, lägre tyngdpunkt, styvare chassi och bättre sikt för föraren. Resultatet är en extremt kapabel SUV som tar sig fram överallt – säkert och med klass.
*Toyota New Global Architecture.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att Bilia Center Metro AB (”Bilia Toyota”) som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter.
Bilia Toyota kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här biliatoyota.se/integritetspolicy

*Bränsleförbrukning och CO2-utstläpp RAV4 2WD vid blandad körning: 4,5-4,6 l/100 km (NEDC) 5,5-5,6 l/100 km (WLTP), 102-105 g/km (NEDC) 125-128 g/km (WLTP).