Boka service

Välkommen att boka service på någon av våra anläggningar nedan.

Så här bokar du din Toyota originalservice hos oss:

 • Nedan väljer du din närmsta anläggning du vill boka ditt serviceärende hos.
 • Innan du väljer tjänst behöver vi din lite information om din bil.
 • Ord. pris visas vid bokningsförfrågan. Rabatter dras vid servicetillfället.
 • Tänk på att alla våra anläggningar är kontantfria från och med 1 februari 2018.

Leverans av reservdelar

Alla våra verkstäder och serviceställen håller öppet som vanligt och du som kund är varmt välkommen för både service och reparationer. Under april månad upplevde vi tyvärr vissa störningar i leveranserna av vissa reservdelar och tillbehör på grund av logistikutmaningar i Europa, men från och med sista veckan i april kommer situationen gradvis förbättras och vi hoppas att så snart som möjligt kunna återgå till normalläge. Oavsett så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till. Kontakta gärna din närmaste Bilia Toyota-verkstad om du har frågor!

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vi på Bilia Toyota tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

Läs mer här

Behöver du hjälp att boka ditt verkstadsbesök? Kontakta kundservice så hjälper vi dig. Klicka här >

Reservdelar och tillbehör

Din bil är ständigt närvarande i din vardag, vare sig det handlar om skjutsa barnen, åka till och från jobbet eller på semester. Därför har vi utbudet av originaldelar — Toyota Genuine Parts — så att slitstyrkan och tillförlitligheten hos din Toyota kan säkerställas. Toyotas originaltillbehör är speciellt framtagna för din Toyotabil och förenar kvalitet, komfort och funktionalitet. Och eftersom de är utvecklade och producerade med samma noggrannhet som ligger till grund för bilarnas goda kvalitetsrykte, kan du ha fullt förtroende för kvalitet och hållbarhet. Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov.

Toyota serviceavtal
– ett enklare, billigare och smidigare bilägande.

Vad ingår i ett serviceavtal?

 • Service enligt respektive modells serviceprogram.
 • En fast kostnad varje månad.
 • Prisgaranti, där priset ligger fast under hela avtalstiden.
 • Rabatt på ordinarie servicepriser.
 • Fri lånebil i samband med service
  (måste förbokas max 5 fria mil).