Håll din Toyota Hybrid i toppform genom att låta våra hybridspecialister serva den. Det är bara Toyotas verkstäder som har den unika kunskapen, programmen och verktygen för att göra en grundlig analys och genomgång av din bil. Dessutom kan du förlänga din hybridbatterigaranti.

Inte konstigt att vi är bäst på att serva din Toyota Hybrid – det var ju vi som byggde den

Din hybridbil omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på hybridsystemet och alla hybridkomponenter. Efter de 5 åren kan du förlänga garantin på hybridbatteriet, tills din hybrid blir 10 år, genom att göra en årlig service hos våra specialister. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil. Så vänd dig till oss som har rullat ut över 14 miljoner hybridbilar världen över sedan starten 1997.

 

Toyota – hybridspecialisten
För 20 år sedan lanserade vi vår första hybrid. Sedan dess har vi sålt över 14 miljoner hybrider världen runt. Så om du vill att din Toyota Hybrid ska hålla sig i toppform, ska du serva den hos oss som varit med från början: Toyotas egna verkstäder. Det är bara vi som har kunskapen och verktygen för att göra en grundlig genomgång av din hybrid. Allt för att din hybrid ska rulla felfritt och länge.

 

Serviceprogram för Toyota Hybrid
För oss på Bilia Toyota är en nöjd kund allt. Det är därför våra revolutionerande hybrider får minst lika avancerad service. Vare sig du köpt din bil nyligen eller ägt en Toyota Hybrid en längre tid, är vårt mål alltid att du ska känna dig trygg med din service – och att du får den på rätt sätt med högsta kvalitet.

 

Hybridservice med hybridhälsokontroll
Hybridservice görs årligen (eller var 1.500:e mil) i samband med den vanliga underhållsservicen. Priset för att serva en hybridbil är inte annorlunda än för någon annan Toyota-modell. Våra hybridtekniker använder unika verktyg och datorprogram för att testa hela hybridsystemet – inget lämnas åt slumpen och vi undersöker, mäter och analyserar varje liten del:

  1. Diagnos av hybridsystemet
  2. Hälsokontroll av hybridbatteriet
  3. Test av batteriets isolering
  4. Belastningstest av hybridbatteriet
  5. Kontroll av hybridkylarsystem

Efter kontrollen får du en detaljerad rapport där våra servicetekniker går igenom din bils status och resultat från testet.

 

Hybridgaranti upp till 10 år
Du som har valt en hybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge. Toyotas hybrider omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på hybridsystemet och alla hybridkomponenter. Efter de 5 åren kan du förlänga garantin på hybridbatteriet, tills din hybrid blir 10 år, genom att göra en årlig service hos våra specialister. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil.

 

Välkommen till din Toyota Verkstad
För att hålla din Toyota Hybrid i toppform ska du serva den hos oss som är auktoriserade Toyota Verkstäder. Vill du veta mer om hybrid-service, hybridgarantin, den årliga batterigarantin eller något annat kring din hybrids service och underhåll? Fråga oss! Eller boka din service idag!

Hybridservice med hybridhälsokontroll

En årlig genomgång så att hybridsystemet i din bil presterar optimalt – för dig och miljön.

Förläng din hybridbatterigaranti

Genom årlig service kan du förlänga garantin på ditt hybridbatteri tills din bil är 10 år. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil.

Lugn och ro

När din hybrid har tagits om hand av Toyotas hybridexperter är det enkelt att koppla av och njuta av varje resa.

Ett värde som håller

Skydda din investering. Genom att låta Toyotas hybridexperter göra service på din hybrid håller du andrahandsvärdet uppe.

Unik spetskompetens

Ingen kan Toyota som Toyotas service-tekniker. Men så har vi också rullat ut över 14 miljoner hybrider sedan starten 1997.