Världens mest ikoniska pickup sedan 1968 är nu tuffare än någonsin. Den perfekta transportbilen med kraftfullare motor och ett JBL-ljudsystem från Harman. Pris från 355.900 kr.

Erbjudande Hilux

Hilux D-Cab 2,8 automat GR SPORT
Kampanjpris från 496.900 kr* exkl. moms 
Kundvärde 15.000 kr!

Leasing från 5.108 kr/mån** exkl. moms
Business Lease från 7.946 kr/mån*** exkl. moms

Tuff design och kraftfull motor

Toyota Hilux har fått en tuffare design i fronten och de robusta stötfångarna och avancerade LED-strålkastarna ger en känsla av kraft och distinktion.

Dieselmotorn på 2,8-liter producerar 150 kW/204 hk och 500 Nm vridmoment ger klassledande kraft till Hilux slitstarka material.

Hilux Invincible Terrain
Hilux interior

Ljudsystem från Harman och 8″ Touch-skärm

Utrustad med en backkamera och en rad avancerade säkerhetssystem men även en 8″ Toyota Touch® 2 multimediaskärm med en mängd multimediefunktioner som t ex Smartphone Integration.

Hilux har dessutom ett JBL-ljudsystem med nästa generations förstärkare, HiD8 och Harmans CLARi-Fi-teknik för en mer dynamisk ljudupplevelse.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

 

Priser och erbjudanden giltiga t.o.m. 3 juli 2023
Alla priser är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 9,5-9,7 l/100 km och 248-256 g/km.

* Erbjudandet kan inte kombineras med avtal och rabatter.

** Finansieringsuppgifter från Toyota Financial Services: baserad på 30 % särskild leasingavgift, 4.500 mil, 36 mån, 45 % restvärde, rörlig ord. ränta 6,99 % (maj 2023). Leasingpriset är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. 

*** Business Lease-exempel baserat på 36 mån, 4500 mil, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta (maj 2023). Övermil debiteras med 12,00 kr ex. moms per mil. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Service och Toyota Bilförsäkring ingår. Drivmedel och vinterdäck ingår ej. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.