Hero slide image Article banner
Vi lagar ditt stenskott eller byter din ruta

När du har fått ett stenskott är det viktigt att agera snabbt. Väntar du finns det risk att skadan sprider sig och hela rutan behövs bytas.

Sätt på ett stenskottsplåster och boka tid för reparation på någon av våra verkstäder.

Boka tid här
Förläng livslängden på dina däck

Nu kan du kontrollera inställningen av din hjul genom att göra en 4-hjulsmätning för endast 1.195 kr. Eventuella justeringar ingår i priset.

Läs mer och boka här
20% för dig med bil som är 8 år eller äldre

Du får 20% rabatt på reservdelar i samband med service och reparation på Bilia Toyota om din bil är åtta år eller äldre. Erbjudandet gäller ej vid försäkringsärende eller Trygghetsservice och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Boka service
Du kan känna dig trygg med Bilia Toyota

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre. Toyota Trygghetsassistans ingår förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Från 1.795 kr (tillägg för dieselmotorer).

Läs mer
Armor All
Tyre Foam

Armor All® Tire Foam / Däckskum, baserat på vår unika protectant formel för maximalt skydd. Allt i ett enkelt steg för att rengöra, skydda och få blanka däcksidor. Spruta bara direkt på däckväggen och låt däckskummet göra resten, klart!

Just nu: 89 kr
Ord. pris: 119 kr

Dignita
Alkotest AM-8000

Med alkohol i kroppen blir vi sämre bilförare, även dagen efter. Lösningen är att ha en alkomätare i fickan. Med en enkel blåsning kan alla ta sitt ansvar för trafiksäkerheten. Dignitas alkomätare AM 8000 har tillförlitlig bränslecellsteknik som används till både privat och professionellt bruk. Dignita AM 8000 är en alkomätare som uppfyller EU-standarden EN16280:2012.

• Tillförlitlig och driftsäker.
• Har inbyggd kalibreringstimer.
• Användarvänlig och ger ett säkert resultat.
• Snabb responstid.
• Tillförlitlig och driftsäker enligt MHF:s konsumenttest 2015.

Just nu: 1.699 kr
Ord. pris: 1.996 kr

Unisynk
Mobilhållare

Svensktillverkad universal smartphonehållare för montering på instrumentbrädan i bilen. Passar alla smartphones 104-168 mm, inklusive mindre surfplattor i horisontellt läge. Låsbar kulled för steglös justerbarhet i rotation och vinkel för optimal positionering. Tillverkad i glasfiberarmerad plast och lättmanövrerad med bara en hand. Fäster lätt och starkt på rena ytor och lämnar inga limrester.

Just nu: 239 kr
Ord. pris: 113 kr

Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

  • Alltid automat.
  • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
  • Låg bränsleförbrukning.
  • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
  • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.

 

Boka provkörning här
Äger du en Toyota?

För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

Läs mer och beställ här