Kör säkert hela sommaren

Tumma inte på säkerheten när du köper nya däck. Däcken är en viktig säkerhetsutrustning och bilens enda kontakt med vägen. Väljer du däck utefter kvalitet, klimat och körsätt så är du redan en bra bit på väg. Kom in så hjälper vi dig att välja rätt.

Kontakta oss här
Behöver du dra släp?

Kör du Toyota utan dragkrok? Vi hjälper dig med eftermontering. Rabatten gäller på dragkrok som eftermonteras på någon av våra verkstäder t.o.m. 31 aug 2019.
Just nu 1.000 kr rabatt.

Boka här
Trygghetsservice – skräddarsydd för Toyotabilar som är 8 år eller äldre.*

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyota-bilar som är 8 år eller äldre. Det innebär att vi går igenom allt som är väsentligt för att din Toyota ska fortsätta vara pålitligheten själv. Till förmånligt pris och med vägassistansförsäkring utan extra kostnad. Tillägg för dieselmotorer.
Pris 1.795 kr

Boka här
Äger du en Toyota?

Välj Toyota serviceavtal. Fast månadskostnad hela avtalsperioden. Priset är anpassat efter dig och din bil och kan tecknas till nya eller begagnade bilar.

Läs mer här
Thule cykehållare ProRide 598

Thule ProRide är en takmonterad cykelhållare som har utrustats med ett stabilt fäste för att säkert kunna transportera din cykel i trafiken.
Just nu 1.299 kr. Ord. pris 1.499 kr.

Takbox Thule Bilia Edition

420L. Thule Bilia Edition är en takbox med stort lastutrymme och bra funktionalitet.
Just nu 3.599 kr. Ord. pris 4.999 kr.

Tvätthink Lahega svanen

10-liters tvätthink med smutsavskiljare fylld med bilvårdsprodukter från Autorange. Innehåller: Asphalt Off 1l, Car Shampoo 500ml, Wheel Cleaner 500ml, Power Clean 1l, Wet Wax 500ml och 2 våfflade tvättsvampar.
Just nu 239 kr. Ord. pris 499 kr.

Universal smartphonehållare vindruta magnet

Svensktillverkad universal smartphonehållare för montering på vindrutan eller sidorutan i bilen.
Just nu 249 kr. Ord. pris 299 kr.

Sprint Kyl-Värmebox 24 liter

En perfekt kyl-och värmebox för användning i bil, båt, husvagn eller varför inte i tält. Plugga in den i cigarettutaget i bilen eller direkt i ett eluttag.
Just nu 649 kr. Ord. pris 925 kr.

PeBe Bälteskudde svart

Smidig bälteskudde anpassad för de lite större barnen (20-36 kg). Passar i alla bilar med trepunktsbälte och är lätt att flytta från olika bilar. Perfekt för den flexibla familjen!
Just nu 149 kr. Ord. pris 205 kr.

Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

 • Alltid automat.
 • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
 • Låg bränsleförbrukning.
 • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
 • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.
 • Boka provkörning här

  Äger du en Toyota?

  För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

  Läs mer och beställ här