Information Covid-19
Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Läs mer här

×
Hero slide image Article banner
Dags att byta däck

Vi går mot ljusare tider och det är dags att byta vinterdäcken till sommardäck. Välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Boka däckbyte
Förläng livslängden på dina däck

Nu kan du kontrollera inställningen av din hjul genom att göra en 4-hjulsmätning för endast 1.195 kr. Eventuella justeringar ingår i priset.

Läs mer och boka här
20% för dig med bil som är 8 år eller äldre

Du får 20% rabatt på reservdelar i samband med service och reparation på Bilia Toyota om din bil är åtta år eller äldre. Erbjudandet gäller ej vid försäkringsärende eller Trygghetsservice och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Boka service
Du kan känna dig trygg med Bilia Toyota

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre. Toyota Trygghetsassistans ingår förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Från 1.795 kr (tillägg för dieselmotorer).

Läs mer

Vi lagar ditt stenskott eller byter din ruta

När du har fått ett stenskott är det viktigt att agera snabbt. Väntar du finns det risk att skadan sprider sig och hela rutan behövs bytas.

Sätt på ett stenskottsplåster och boka tid för reparation på någon av våra verkstäder.

Boka tid här
Takbox Bilia Edition

Takbox med stort lastutrymme och bra funktionalitet. Den är lätt att montera och du kommer smidigt åt lastutrymmet från båda sidor av boxen.

Just nu: 3.599 kr
Ord. pris: 4.999 kr

Multilift 572

Med Thules Multilift förvarar du enkelt din takbox eller andra skrymmande saker. Multiliften kan lyfta upp till 100 kg och monteras smidigt i garagetaket eller carporten.

Just nu: 995 kr
Ord. pris: 1.439 kr

Lys upp takboxen

Thule Box Light är en praktisk LED-lampa som du fäster i takboxen. Lampan lyser upp  så att du får en överblick av dina saker. Passar alla Thules takboxar, förutom Motion XT.

Just nu: 399 kr
Ord. pris: 479 kr

Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

  • Alltid automat.
  • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
  • Låg bränsleförbrukning.
  • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
  • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.

 

Boka provkörning här
Äger du en Toyota?

För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

Läs mer och beställ här