Kampanjhelg öppettider 24-26 maj
Lördag-söndag håller samtliga anläggningar öppet kl. 11-16. Läs mer här
×

Gör ett glasklart val!

Just nu bjuder vi på nya torkarblad till din vindruta från Toyota i samband med ett glasbyte. Arbetet ska vara gjort senast 31 maj 2019. Kontakta oss för bokning.
Spara upp till 900 kr.

Kontakta oss här
Förläng livslängden på dina däck – kontrollera din hjulinställning

Just nu erbjuder vi en 4-hjulsmätning för endast 695 kr. Om du skulle behöva göra en justering tillkommer kostnad för detta, från 750 kr. Arbetet ska vara gjort senast 31 maj 2019. Boka kontroll hjulinställning via länken.
Just nu 695 kr. Ord. pris 1.195 kr

Boka här
Trygghetsservice – skräddarsydd för Toyotabilar som är 8 år eller äldre.*

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyota-bilar som är 8 år eller äldre. Det innebär att vi går igenom allt som är väsentligt för att din Toyota ska fortsätta vara pålitligheten själv. Till förmånligt pris och med vägassistansförsäkring utan extra kostnad. Tillägg för dieselmotorer.
Pris 1.795 kr

Boka här
Toyota originaltillbehör

Just nu, köp cykelhållare för 1.339 kr. Köp till takbågar och få 10% rabatt på både bågar och cykelhållare. Cykelhållaren är låsbar och lätt med säkra grepp för hjul och ram. Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2019. Kontakta din anläggning för mer information.

Kontakta oss här
Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

 • Alltid automat.
 • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
 • Låg bränsleförbrukning.
 • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
 • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.
 • Boka provkörning här

  Äger du en Toyota?

  För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

  Läs mer och beställ här