Laga ditt stenskott i tid

När du har fått ett stenskott är det viktigt att agera snabbt. Väntar du finns det risk att skadan sprider sig och hela rutan behövs bytas.

För att förhindra att skadan sprider sig kan du sätta på ett stenskottsplåster på sprickan – beställ ett gratis stenskottsplåster hos oss här.

20% för dig med bil som är 8 år eller äldre

Du får 20% rabatt på reservdelar i samband med service och reparation på Bilia Toyota om din bil är åtta år eller äldre. Erbjudandet gäller ej vid försäkringsärende eller Trygghetsservice och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Boka service
Du kan känna dig trygg med Bilia Toyota

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre. Toyota Trygghetsassistans ingår förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Från 1.795 kr (tillägg för dieselmotorer).

Läs mer
BAGAGERUMSSKYDD
DELUXE

Skyddar stötfångaren vid in- och urlastning. Tillverkat i slitstark nylon. Enkelt att fästa i bilen. Bredd 226 cm x höjd 60 cm x djup 115 cm.

Just nu: 799 kr
Ord. pris: 889 kr

ELWIS
LADDBAR PANNLAMPA

Pannlampa LED zoombar med två ljusstyrkor, maxläget ger 420 lumen. Utrustad med en röd LED i batteripacket med separat strömbrytare. Drivs med ett laddbart batteri, laddtid max 8 timmar. 7 timmars brinntid på maxläget.

Just nu: 579 kr
Ord. pris: 845 kr

CTEK BATTERILADDARE
START & STOP

CT5 Start/Stop batteri- och underhållsladdare är framtagen specifikt för start/stop bilar och dess AGM- och EFB-batterier. Enkelheten i användningen är dess signum. Laddaren har inga knappar för inställningar utan kopplas på i bilen och sköter sig själv.

Just nu: 795 kr
Ord. pris: 1045 kr

Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

  • Alltid automat.
  • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
  • Låg bränsleförbrukning.
  • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
  • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.

 

Boka provkörning här
Äger du en Toyota?

För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

Läs mer och beställ här