Hero slide image Article banner
Vi lagar ditt stenskott eller byter din ruta

När du har fått ett stenskott är det viktigt att agera snabbt. Väntar du finns det risk att skadan sprider sig och hela rutan behövs bytas.

Sätt på ett stenskottsplåster och boka tid för reparation på någon av våra verkstäder.

Boka tid här
Förläng livslängden på dina däck

Nu kan du kontrollera inställningen av din hjul genom att göra en 4-hjulsmätning för endast 1.195 kr. Eventuella justeringar ingår i priset.

Läs mer och boka här
20% för dig med bil som är 8 år eller äldre

Du får 20% rabatt på reservdelar i samband med service och reparation på Bilia Toyota om din bil är åtta år eller äldre. Erbjudandet gäller ej vid försäkringsärende eller Trygghetsservice och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Boka service
Du kan känna dig trygg med Bilia Toyota

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre. Toyota Trygghetsassistans ingår förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Från 1.795 kr (tillägg för dieselmotorer).

Läs mer
Sprint Kyl-Värmebox 24 liter

En perfekt kyl-och värmebox för användning i bil, båt, husvagn eller varför inte i tält. Plugga in den i cigarettutaget i bilen eller direkt i ett eluttag.

Just nu: 649 kr
Ord. pris: 925 kr

Elektroniskt parkeringsur Park Micro

Sätt fast Park Micro p-skiva på din vindruta och slipp kostsamma p-böter. Den elektroniska p-skivan ställer automatiskt in tiden för ankomst och klarar extrema temperaturer.

Just nu: 310 kr
Ord. pris: 398 kr

Thule Cykelhållare Xpress 970

En stabil cykelhållare som är dragmonterad och transporterar dina cyklar säkert vid nästa bilresa. Lastkapaciteten är max 2 cyklar.

Just nu: 599 kr
Ord. pris: 799 kr

Varför välja elhybrid?

Toyota elhybrider kör i snitt på 50% el och är helt sladdlösa. Det gör det enkelt att köra elhybrid, och du slipper kablar, elkontakter och laddtid. Alla våra elhybrider har automatlåda och elhybridsystemet sköter sig automatiskt.

Här är några av fördelarna:

  • Alltid automat.
  • Låg fordonskatt: från 360 kr/år.
  • Låg bränsleförbrukning.
  • Lägre utsläpp av koldioxid och kväveoxider.
  • Lägre förmånsvärde för dig med tjänstebil.

 

Boka provkörning här
Äger du en Toyota?

För att göra ditt Toyota-ägande ännu smidigare erbjuder vi serviceavtal med fast månadskostnad under hela avtalsperioden. Avtalet är anpassad efter dig och din bils behov och kan tecknas till både nya och begagnade bilar.

Läs mer och beställ här