Nya Toyota RAV4

100% elhybrid. 100% SUV. Inga kompromisser.

Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas.

Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. RAV4 känner sig hemma på stadens gator, där den höga, aktiva förarpositionen ger utmärkt sikt och kontroll. Karossens kraftfulla linjer döljer en sofistikerad inredning och teknik i världsklass. Kupén är generös och genomtänkt – med kvalitet som känns och enastående komfort för alla passagerare. Och den nya kraftfulla 2,5-liters hybriddrivlinan ger nya RAV4 prestanda som räcker och blir över, var du än kör.

Det finns hybrider och så finns det Toyota RAV4 elhybrid.
Kör var du vill, hur långt du vill – från städer med stränga utsläppskrav till breda motorvägar och öppna landsvägar i utmanande förhållanden. Nya RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med effekt eller räckvidd. Den nya, självladdande 2,5-liters hybriddrivlinan erbjuder en trygg, bekväm och tyst körupplevelse. Helt nya RAV4 elhybrid öppnar en ny era av möjligheter och prestanda.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att Bilia Center Metro AB (”Bilia Toyota”) som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter.
Bilia Toyota kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här biliatoyota.se/integritetspolicy