KAMPANJDAGAR 15-18 MARS

Kampanjdagar med bilköpsbonus och lanseringserbjudande på Bilia Toyota-kortet.
Vi håller extraöppet lördag-söndag kl 11-16 (Falun, Borlänge & Enköping: kl 10-15).

Till kampanjen

X Stäng

Bilia Toyota-kortet
– bättre priser och bonus på köpet

Nu lanserar vi Bilia Toyota-kortet! Ett kort som är värdefullt för dig som tycker om upplevelser och attraktiva erbjudanden. Bland annat kan du tanka och tvätta till bättre pris. Du får bonus på dina köp och bättre pris på service och reparationer. Dessutom har du möjlighet att delbetala helt räntefritt. Och du, Bilia Toyota-kortet är kostnadsfritt för dig som privatperson.

Besök din anläggning.

Välkommen in för ansöka om
Bilia Toyota-kortet.

Hitta din anläggning ›

Bonus på alla köp

1% får du på alla Tanka-stationer och Tvätta-anläggningar i hela Sverige. 0,5 % bonus på alla andra köp*. Bonusen utbetalas i form av värdecheckar.

Räntefri delbetalning och förmånlig kredit

Med Bilia Toyota-kortet har du upp till 60 dagars kredit. Dessutom kan du delbetala helt räntefritt i upp i fyra månader.

Exempel på andra erbjudanden knutna till kortet:

  • 10 öre rabatt per liter drivmedel hos Tanka
  • 20 % rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Alla kostnader samlade på ett kort
  • Total koll på din bilekonomi via CarPay
  • Erbjudanden på upplevelser, resor etc
  • Gratis reseförsäkring, när du betalar minst 75% av din resa med kortet.
  • Delbetala upp till 4 månader. Helt räntefritt.

Lägre pris på Tanka med Bilia Toyota-kortet

Du som har Bilia Toyota-kort tankar nu till lågt pris på fler platser än någonsin. Du får 10 öre rabatt per liter på drygt 160 Tankastationer, 350 bemannade OKQ8-stationer samt drivmedel till lågpris på 160 OKQ8-automatstationer runt om i landet. Det betyder billigare drivmedel på närmare 700 stationer. Många stationer har även butik så glöm inte att använda ditt kort när du handlar. Du får alltid bonus* på köpet.


* Gäller ej för spel, lotteri, kontantuttag och bilköp.

 

Carpay

CarPay är en app från Volvofinans Bank. I CarPay har du tydlig översikt över hela din bilekonomi. Här kan du se allt från saldo och transaktioner till sparkonto, lokala erbjudanden och intjänad bonus. Det är också enkelt att ansöka om högre kredit. Även dina bonuscheckar samlas i CarPay. Där kommer du enkelt åt dem direkt i mobilen. Det är särskilt smidigt när du ska tanka på Tanka eller tvätta bilen på Tvätta. Då kan du lösa in din bonus med bara några klick!

 

Ladda ner CarPay helt kostnadsfritt här:
App Store och på Google Play.