Service i expressfart – klar på 60 min

Att serva bilen regelbundet är ett av de bästa sätten att hålla den i gott skick. Men det kan vara svårt att hitta en bra tidpunkt som passar för att lämna in bilen på service.

Bilia Toyota i Malmö erbjuder service i expressfart av ett teknikerteam. Besöket tar endast 60 minuter, det kostar inget extra.

Ange: ”Service Express” i övriga upplysningar under bokningen.

Det kostar inget extra.

Vår Service Express innehåller samma moment och lika mycket omsorg som en ordinarie service. Skillnaden är att flera tekniker arbetar med bilen samtidigt, enligt en noggrant uttänkt och testad, effektiv metod. Det är därför det går fortare. Priset är detsamma.

Du slipper vara utan bil en längre tid.

Vår Service Express besparar dig både tid och besvär. Du behöver bara vara utan bilen i en timme. Du slipper låna en annan bil eller hitta ett alternativt sätt att resa. Du slipper åka fram och tillbaka till verkstaden flera gånger. Du kommer till oss, lämnar bilen, sitter ner en stund och åker sedan härifrån. Klar.

Medan du väntar.

Under tiden teknikerna arbetar med din bil kan du vänta hos oss. Du väljer förstås själv om du bara vill koppla av med en kopp kaffe, eller använda tiden till att jobba eller något annat. Om du vill kan du provköra någon ny modell medan du väntar – fråga personalen om du är intresserad av det.

*Service Express gäller bilar upp till 4 år eller 10.000 mil. Ej felsökning.