Transportbilar Bilia Toyota Transportbilar

Transportbilar som håller din verksamhet rullande

Driftsäker, kostnadseffektiv och flexibel. Men framför allt ska den göra arbetsdagen lite lättare. Vi på Bilia Toyota är proffs på transportbilar och hjälper dig hitta en arbetskamrat med rätt funktion och lastkapacitet. Vi har många transportbilar på lager, med anläggningar från Falun i norr till Trelleborg i söder.

På våra Transportbilar Pro-anläggningar får du ta del av våra nya kundlöften

  • Fri lånebil
  • Dedikerade specialister
  • Bilia Total Transportbilar
  • Service inom 24 timmar
  • Serviceavtal

Läs mer >

Vad vill du göra idag?

Här hittar du Bilia Transport Pro

Bilia Transportbilar Pro ger dig

Fri lånebil

Står din bil stilla? Vi har lånebil redo för inhopp om din ordinarie är på verkstaden. Ditt lag förblir komplett och din verksamhet slipper onödiga avbrott*.

*Lånebil behöver bokas i för väg och modell efter tillgång.

Dedikerade specialister

Vi utlovar ett stort engagemang i dig och din transportbil. Vi hjälper dig hitta rätt bil för dina behov och guidar dig gärna när du ska välja inredning och tillbehör. Tillsammans hittar vi det som passar bäst för dig och din verksamhet.

Bilia Total Transportbilar

Vår skräddarsydda paketering med finansiering, försäkring, service- & reparationsavtal ger dig allt i ett. Enkelt, tryggt och smidigt.

Service inom 24 timmar

Låt inte tiden rulla iväg. Vi finns här för dig och din verksamhet och erbjuder service inom 24 timmar vid reparation och skadebesiktning, samt enklare reparationer*.

*Gäller ordinarie öppettider. Dock ej skador.

Serviceavtal

Enkelt och smidigt för dig som vill att bilen skall rulla på och ha koll på kostnaderna – och dessutom till ett rabatterat pris.