Hero slide image Article banner

Nya PROACE CITY och PROACE CITY VERSO är allt det du kan förvänta dig från Toyota – i en skåpbil. Introduktion i maj 2020!

Mer än en transportbil

PROACE CITY tar sig fram utan problem på smala stadsgator och de asymmetriska bakdörrarna gör den enkel att lasta. Den kommer i två olika längder, i tre olika utrustningsnivåer samt med senaste generationens 8-stegade automatlådor som kombinerar kraft och låga utsläpp. Därtill ingår en rad uppkopplade funktioner som tex Toyota Safety Sense, Apple CarPlay, fjärrstyrd bränslevärmare samt Lane Keep Assist.

PROACE CITY VERSO är en smart familjebil med plats för upp till sju personer, och med tre Isofix-fästen på andra sätesraden och flera säkerhetspaket kan du, dina passagerare och din värdefulla last alltid känna sig trygga. Toyota Safety Sense och krockkuddar är standard!

Oavsett behov – det finns alltid en PROACE CITY som passar ditt företag. Det generösa lastutrymmet på upp till 3,7 m³ för den korta versionen och upp till 4,3 m³ för den långa klarar lastlängder på upp till 3,4 m i kombination med Smart Cargo-systemet.

PROACE CITY öppen lucka
PROACE CITY logga